Cocktails leren maken

Vacature:

Heb jij de echte hospitality definitie in je?

Wij zoeken Bartenders/cocktailshakers op, Oproepbasis.
Is het jouw passie om de lekkerste cocktails te maken voor onze klanten & gasten?  Dan zijn wij op zoek naar jou! koepelkerk cocktailbar
Wij van ikwilcocktails werken anders! Wij drinken zelf geen alcohol achter de bar. Wij zijn te gast bij de klant, doen ons werk netjes, maken heerlijke cocktails voor de vrienden van de klant en gaan weer naar huis nadat we weer alles netjes hebben opgeruimd.
Wie ben jij?
Jij beschikt over passie voor het bereiden van cocktails en hebt kennis van (sterke) dranken. Je hebt of maakt tijd om alleen of met een collega (met name in het weekend) onze klanten te voorzien van de beste service! Onze barren staan veelal op locaties tijdens privé en zakelijk events in heel Nederland.
Lijkt het je iets om dit naast je studie of werk te gaan doen, hebt ervaring  & binnen 24 uur je vergoeding in je zak/ of op rekening ? stuur ons dan een email. info@ikwilcocktails.nl

Leren cocktails maken? Dat kan, want die maak je gewoon zelf tijdens een van onze gezellige cocktail workshops! Met behulp van een professionele cocktailshaker met inspiratie in overvloed zullen jullie samen op zoek gaan naar jouw favoriete cocktail. Termen als shaken, stirren, blenden en strainen zijn dan ook na het volgen van deze workshop gesneden koek voor jou. Samen nemen we vooraf door welke 3 cocktails gemaakt worden.

Er worden 3 cocktails gemaakt en gedronken! ook non-alcoholische cocktails zijn mogelijk!

Kosten voor een workshop zijn:
vanaf 15 personen t/m 40 personen  € 32.50 p.pers.
vanaf  41 personen  t/m 60 personen € 29.50 p.pers.
Vanaf 61 personen  € 24.50 p.pers.

Klik hier om jou Workshop te boeken!

Tijdens de workshop zal er 2.5 uur worden verteld over de attributen die gebruikt worden bij het bereiden van de cocktail, de verschillende cocktails en leuke weetjes over cocktails en geschiedenis.

Cocktail workshop – Vul de offerte in en maak binnenkort je eigen cocktails

: